Rabu, 7 Mei 2014

Rebecca Nur Islam Tutup Aurat Masih Seksi

Syukur hari tu apabila dengar cerita artis kita bernama Rebecca Nur Islam yang dah berubah selepas ke tanah suci Mekah. Pakai tudung dan jubah tutup aurat.

Dapat hidayah, alhamdulillah. Rebecca cahaya Islam.


Gambar bertudung molek dan comel


Gambar muslimah contoh


Mengenakan tudung labuh dan jubah labuh, contoh seorang isteri solehah

Tetapi tiba-tiba beberapa hari lepas tersebar gambar-gambar yang kurang baik mengenai artis kita ini.

Kerana tekanan sosial daripada kawan-kawan dan kenalan, nampak gaya Rebecca Nur Islam sudah mula kembali kepada cara lama. MasyaAllah...


Ini bukan menutup aurat. Ini adalah membalut aurat namanya. Nampak habis bentuk badan. Seperti dalam hadis tanda-tanda kiamat kecil. Berpakaian tetapi bogel.

Jubah seksi seperti ini harus dihalang daripada dijual di pasaran. Potongan jubah ini bukan baju muslimah tetapi lebih kepada jenis gaun sendat yang seksi.


Gambar terbaru semalam pula menunjukkan Rebecca Nur Islam mengenakan selendang sahaja dengan blaus seksi sampai nampak bonjolan di dada dan skirt separa lutut.

Blaus dan skirt seksi ini sangat tidak sesuai untuk seorang muslimah kerana ketat dan nampak bentuk badan dengan jelas. Sekali lagi berpakaian tetapi bogel.

Kita hanya mampu bedoa agar si tuan punya badan sedar dan kembali kepada jalan yang betul. Hidayah dah dapat tetapi kesian bila kembali ke Malaysia, dia balik semula kepada persekitaran sosial yang kurang baik.

Rebecca cahaya Islam.